Tällaista kieltä ei ole.
Voit poistaa tilisi ja siihen liittyvät tiedot milloin tahansa – itse profiilisi kautta tai lähettämällä meille sähköpostia.
Jos sinulla on tilaus, joka uusiutuu automaattisesti, peruuta se ensin kohdasta ”Paketti ja maksut” – muuten maksut jatkuisivat.
Tili poistetaan 30 päivän kuluttua pyynnöstä. Siihen asti voit perua – kirjaudu vain takaisin sisään.
Jos et pääse kirjautumaan tilillesi, kirjoita meille siitä sähköpostiosoitteesta, jolla rekisteröidyit, ja pyydä poistamista. Vastaamme samaan osoitteeseen.
Facebook-profiilistasi säilytämme vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Facebook-salasanasi ei päädy meille.
Voit myös perua pääsymme Facebook-profiiliisi: avaa Facebook → Asetukset ja yksityisyys → Asetukset → Sovellukset ja verkkosivustot, valitse sovelluksemme ja paina ”Poista”. Tämä ei poista tiliäsi täällä – käytä siihen yllä olevia vaiheita.
Lisää tiedoistasi ja oikeuksistasi: Tietosuojakäytäntö