Nema takvog jezika.
Svoj račun i podatke povezane s njim možeš izbrisati bilo kada — samostalno u svom profilu ili tako da nam pišeš e-poštom.
Ako imaš pretplatu koja se sama obnavlja, prvo je otkaži u „Plan i plaćanja“ — inače bi se plaćanja nastavila.
Račun se briše 30 dana nakon zahtjeva. Do tada možeš odustati — jednostavno se ponovno prijavi.
Ako se ne možeš prijaviti u svoj račun, piši nam s adrese e-pošte na koju je račun registriran i zatraži brisanje. Odgovorit ćemo ti na istu adresu.
S tvog profila na Facebooku čuvamo samo tvoje ime i adresu e-pošte. Tvoja lozinka za Facebook nikad ne stiže do nas.
Možeš nam i ukinuti pristup svom profilu na Facebooku: otvori Facebook → Postavke i privatnost → Postavke → Aplikacije i web-mjesta, odaberi našu aplikaciju i klikni na „Ukloni“. Time se tvoj račun ovdje ne briše — za to slijedi gore navedene korake.
Više o tvojim podacima i tvojim pravima: Politika privatnosti