Nincs ilyen nyelv.
A fiókodat és a hozzá tartozó adatokat bármikor törölheted — saját magad a profilodban, vagy egy nekünk küldött e-maillel.
Ha van automatikusan megújuló előfizetésed, előbb mondd le az „Előfizetés és fizetések” menüpontban — különben a fizetések folytatódnának.
A fiók a kérés után 30 nappal törlődik. Addig meggondolhatod magad — csak lépj be újra.
Ha nem tudsz belépni a fiókodba, írj nekünk arról az e-mail-címről, amellyel regisztráltál, és kérd a törlést. Ugyanarra a címre válaszolunk.
A Facebook-profilodból csak a nevedet és az e-mail-címedet őrizzük meg. A Facebook-jelszavad nem jut el hozzánk.
A Facebook-profilodhoz való hozzáférésünket is megszüntetheted: nyisd meg a Facebookot → Beállítások és adatvédelem → Beállítások → Alkalmazások és weboldalak, válaszd ki az alkalmazásunkat, és nyomd meg az „Eltávolítás” gombot. Ez nem törli az itteni fiókodat — ahhoz használd a fenti lépéseket.
Bővebben az adataidról és a jogaidról: Adatvédelmi tájékoztató