Gegevens verwijderen

Je kunt je account en de bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen — zelf via je profiel of met een e-mail aan ons.

Via je profiel

  1. Log in op je account en open je profiel.
  2. Klik helemaal onderaan de pagina op “Account verwijderen”.
  3. Je kunt de vragen overslaan. Typ ter bevestiging het e-mailadres van je account en klik op “Verwijder mijn account over 30 dagen”.
Profiel openen

Als je een abonnement hebt dat automatisch wordt verlengd, zeg het dan eerst op via “Plan en betalingen” — anders lopen de betalingen gewoon door.

Wat er met je gegevens gebeurt

Je account wordt 30 dagen na je verzoek verwijderd. Tot die tijd kun je je nog bedenken — log gewoon opnieuw in.

Per e-mail

Als je niet kunt inloggen op je account, mail ons dan vanaf het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd en vraag om verwijdering. We antwoorden je op hetzelfde adres.

[email protected]

Als je met Facebook hebt ingelogd

Van je Facebook-profiel bewaren we alleen je naam en e-mailadres. Je Facebook-wachtwoord komt nooit bij ons terecht.

Je kunt ons ook de toegang tot je Facebook-profiel ontnemen: open Facebook → Instellingen en privacy → Instellingen → Apps en websites, kies onze app en klik op “Verwijderen”. Daarmee wordt je account hier niet verwijderd — gebruik daarvoor de stappen hierboven.

Meer over je gegevens en je rechten: Privacybeleid