Takega jezika ni.
Svoj račun in z njim povezane podatke lahko kadar koli izbrišeš — samostojno v svojem profilu ali tako, da nam pišeš po e-pošti.
Če imaš naročnino, ki se samodejno obnavlja, jo najprej prekliči v „Načrt in plačila“ — sicer bi se plačila nadaljevala.
Račun se izbriše 30 dni po zahtevi. Do takrat si lahko premisliš — preprosto se znova prijavi.
Če se ne moreš prijaviti v svoj račun, nam piši z e-poštnega naslova, na katerega je registriran račun, in zahtevaj izbris. Odgovorili ti bomo na isti naslov.
Iz tvojega profila na Facebooku hranimo samo tvoje ime in e-poštni naslov. Tvoje geslo za Facebook nikoli ne pride do nas.
Lahko nam tudi odvzameš dostop do svojega profila na Facebooku: odpri Facebook → Nastavitve in zasebnost → Nastavitve → Aplikacije in spletna mesta, izberi našo aplikacijo in klikni „Odstrani“. S tem se tvoj račun tukaj ne izbriše — za to uporabi korake zgoraj.
Več o tvojih podatkih in tvojih pravicah: Pravilnik o zasebnosti