Нема таквог језика.
Можеш да избришеш свој налог и податке повезане с њим у било ком тренутку — самостално из свог профила или тако што ћеш нам послати имејл.
Ако имаш претплату која се сама обнавља, прво је откажи у „План и плаћања“ — иначе би се плаћања наставила.
Налог се брише 30 дана након захтева. До тада можеш да одустанеш — једноставно се поново пријави.
Ако не можеш да се пријавиш на свој налог, пиши нам са имејла на који је налог регистрован и затражи брисање. Одговорићемо ти на исту адресу.
Из твог Facebook профила чувамо само твоје име и имејл. Твоја лозинка за Facebook не стиже до нас.
Можеш да укинеш и наш приступ свом Facebook профилу: отвори Facebook → Подешавања и приватност → Подешавања → Апликације и веб-сајтови, изабери нашу апликацију и притисни „Уклони“. Тиме се не брише твој налог овде — за то користи кораке изнад.
Више о твојим подацима и правима: Политика приватности